avatar
⭐❶❽мυℓαηѕ17✈️
BIGO ID:734883582
Follow
Enjoy LIVE on phone
    screen_gift_tag
    Be polite and respectful. Any displays of smoking, vulgarity, pornography and nudity are prohibited on BIGO LIVE. If such activity is conducted, the account will be banned. 24 hour monitoring is in use.
    Send
    Recommended Live
    Change
    More
      Bar
      Thank you so much @Asᴍᴀʀᴀ . Kejar tag pink ke chuu 🥰 Thank you so so muchhhhhhhhhhhhhh ! 💝💝💝
      comments 0
      Login
      Heatlist dalam sejarah dipecahkan hekhekhrk. Iphone buat hal eh dah elok2 record Investor Crush, Mr King dgn Gala throphy 2x semalam sekali jalan @Asᴍᴀʀᴀ  turunkan dkt muyan, boleh pulak bila bukak balik separuh je yg keluar, semua lepas dah habis effect tu baru dia recording. Pdahal dah record dari sebelum2 tu lagi 🤦🏻‍♀️ Apa2 pun, terima kasih byk Achmawa kuh 🥰 Dah lama tak rasa 1box bucu2 nak 2box yg achmawa pecahkan sorang2. & semalam first time rasa duduk heatlist no 1 tak gerak2 🤣 naik segan pulak. sampai la ada orang dengki 🥲 Whatever it is, Thank you so much Asmara, single gifter for 21k, AGAIN. 💵💵💵
      comments 0
      Login
      Thank you jgk to all yg support muyan harini 🥰semoga rezeki chu olss semua bertambah tambah tambah tambah lagi okay semua gifter kuh ! Tanpa korang, siapalah muyan, tanpa filter, korang pun tak kenal siapa muyan 🥲 Thiber !
      comments 0
      Login
      Lurve ! Rezeki 1st day 5star within 1hour 🥰 thank you so much @Asᴍᴀʀᴀ !! Semoga segala usaha awk dipermudahkan oleh Allah swt. Lurveeee, Thank you so much selalu kongsi rezeki dgn Muyan ! Thank you so much sbb jd satu2 nya yg kerja keras utk task muyan setiap bulan since October 2021 😭 alhamdulillah utk hari ini. Thank you so much Achmawa me ! 💕
      comments 0
      Login
      Hi, lama tak nampak awk 😘 thank you so much @Asᴍᴀʀᴀ !!!!!!!!!!!!!!!! Lurveeee, I doa kan Semoga luas pintu rezeki you selalu & semoga naga kali ni beranak pinak mcm gala blue ribbon you utk i tu lurve ! 🤣 thank you so muchhhhhhhhh, rezeki task last minute. 💝💕
      comments 0
      Login
      My first 3star of the month. Thank you so much everyone yg dtg support pk muyan. Muyan dah seselow ciput dkt bigo ni. Next month in sya Allah come back. Muyan rindu semuaaaaaaa kawan2 dlm bigo ni, nak lepak borak pun dah takda masa. Next month okay ? 💝💕
      comments 0
      Login
      Thank you My Fkin FO @👿Agito_7Sin👿  for the fake hope 🤣🤣🤣 dasarrrrr lorhhh. Thank you for helping me a lots this month ! Semoga kekayaan budi yang abadi dibawa mampos nanti. Thank you jgk @PA DADDY R aka abg @ᴿᴰᴷʀᴇᴅᴢᴀʟ🍑⁷❥ 3s yg tak pernah berkira & kedekut kalau ada rezeki lebih. Thank you abg tak pernah lupa Mulan dr awal sampai sekarang 💝 Lastly thank you abg @Pʀɪɴᴄᴇᵃˢᵐᵃʳᵃ kuh yang paling fighter walaupun lepet & Asmara berpisah kadang2 je 🤣 thank you so much Asmara. Manjahhhh kaliii dia ni geng😮‍💨 Thank you jgk kepada semuaaaaaaa kawan2 yang lain yang membantu Mulan complete kan task 5M bulan lepas ! Semoga diperluaskan segala pintu rezeki korang, dilangit & dibumi yang sementara 💝
      comments 5
      Login
      Gift 5K effect 8sec je. Ni i dah edit ya so dapat la tgk lama sikit. Cc bigo. 🥲 Thank you so much uncle @👿Agito_7Sin👿 my ex FO paling muda paling baik hati paling sebenarnya cool & paling hanat paling kaya paling semua lah dia yg paling. Thank you so much, & jgn la mengampu uncle i ni ya takyah nak dm dm dia ke apa ke mintak completekan task k. 🤣🤣🤣
      comments 0
      Login
      Thank you so much @Pᴀᴋ Mᴀʟɪᴋɪ ( ASMARA ). Ni pak maliki mana pulak entah dia menyamar. Thank you so much !!!!! Taktau nak cakap apa but thank you so muchhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!! Semoga dipermudahkan segala urusan & diperluaskan segala pintu rezeki di langit dan dibumi 💝thank youuu thank youuuu thank youuuuuuuuuu😭😭😭🌸🌸🌸🌸
      comments 0
      Login
      Mulan survived with 3 supporter 🤣 Thank you so much my fav romance @Hᴇsᴍᴇs ( ASMARA ) hakuh stresss la dia ni tukar2 nama, wanted sgt ke tukar2 nama aduhaiiii ACHMAWA !! thank you adikku sayang @⭐❶❽sᴀᴜ berdiri teguh dari awal dgn tak prepare apa2, and thank you @KIПGJΛᄃK ♕ 𝔏𝔉 for your support even diri sendiri tgh huru hara nak pk masa ni. Thank you semua sgt2. Semoga Allah perluaskan pintu rezeki korang semua. Mana yg buat task, semoga jejak 200K, mana yg tak buat task, semoga mencapai apa yg diplan & diingin kan 💕
      comments 0
      Login